Rein info

En uke føles som en dag! Tida går så fort.

Jeg er så glad i New York og har bestemt meg for at etter juleferien drar jeg tilbake for å utvikle skuespilleren i meg. Jeg har hatt mye medgang dette semesteret, og jeg gleder meg til å utfordre nyårets planer.

Jeg fortalte vel aldri heelt nøyaktig hvordan fredagen gikk til i California? Etter thanksgiving middag med Anisha og ca 20stk fra hennes familie, dro jeg til Santa Monica for å tilbringe mine to siste døgn der. Jeg sykla rundt med kompisen min Colin til Venice kl 12 på natta, noe jeg aldri hadde gjort hvis ikke han var med. Det var bare hjemløse og de vanlige , gale folka som var i gata, og vi skjønte at de kødda litt med oss da de sykla ved siden av oss og skreik noe idet vi sykla forbi. Trygt tilbake i leiligjeten spite vi ukulele og gitar og sang til 03. Morgenen etter venta stranda og 25gc. Norsk sommer passet meg bra. Et aldri så lite skille ble det og! Så kom kusina mi fra Thousand Oaks og black shoppa litt med meg. Jeg sier dere; stedet å være på black friday er santa monica ;) etter at hun dro , festa jeg med Colin og ei annen venninne Susanne, til rundt 3, og siden flyet mitt gikk kl 06:17 pakket jeg tingene mine, og tok en uber (app-taxi) til flyplassen.

Glad og tipsy snakket jeg med fyren som kjørte meg. Fortalte sikkert om alle ambisjonene mine og hvor mye jeg savnet kjæresten min , vennene mine og mor og far og Jens. Og dyra og alt. Stuptrøtt på flyplassen kl 04. To timer til flyet tar av, bestemte jeg meg for å sjekke inn og lage meg et lite rede og sove en liten time. Jeg satt midt i venterommet, med gaten foran meg og alarmen på mobilen på. Og våknet jeg av alarmen? Nei. Brått kl 06 sperret jeg øynene opp , og nærmest sprinta til gaten. Nesten i søvne fant jeg plassen min, spente meg fast og dro ned lua. Jeg husker ikke at flyet tok av engang! Våkna en time før vi landet, og vips: hello NY.

Én kommentar

Keths!

05.12.2014 kl.16:57

Ønsker deg en god helg :))

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits