Fordi jeg må

Fordi jeg må skrive et innlegg før det baller på seg for mye!

Dro altså til Anaheim, California på lørdag kveld! Bare for å si det enkelt; ja det er varmt her (idag skal det bli nærmere 88/90farenheit, husker ikke hva det er i celsius. Men det er varmt). Jeg bor hos ei venninne som heter Anisha, som er hos foreldrene sine i Cali denne uka. Lørdag kveld "catcha vi up", søndag dro vi til rodeo drive og Citadel outlet og mandag var vi disneyland!! I går var vi på koreansk spa, noe som trenger et innlegg for seg selv. Vi spiste også italiensk mat med noen familiemedlemmer, og jeg og Anisha dro for å se på mockingjay etterpå. Vi var så trøtte at vi duppet av litt og litt gjennom hele filmen. Ett par snorket bak meg så det var ikke bare vi! Filmen var bra da! Fikk med meg nok til å kunne si det!

Idag skal vi på stranda! Endelig! Jeg sitter her ute i bikini og venter tålmodig på at Anisha er klar til å dra. Får ihvertfall skrevet noe her mens jeg sitter! Imorgen er det thanksgiving og det blir for det meste spising... Skal tilbake til disneyland før det for å ta noen berg-og-dal-baner vi ikke fikk tatt på mand! Og dessverre skal Anisha dra tilbake til Hawaii og drar fredag morgen, så jeg skal til en kompis i Santa Monica imorgen etter thanksgiving og bytter altså bosted! Jeg husker Santa Monica som et nydelig sted og er glad for at mine to siste dager blir der! Litt nærmere stranda :)

Hadeet så lenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits