o.b plus og matforgiftning

Jeg har to muligheter med dette innlegget. Jeg kan fokusere på det positive: snakke om bustouren gjennom down og up-town og båt-turen for å se statuen of liberty og igår, når vi gikk over brooklyn bridge. Men nei. Etter å lese overskriften skjønner du nok at dette er et heller sarkastisk og mulig negativt innlegg, rett og slett fordi jeg kan.

Etter å ha tenkt nærmere på saken (det tok meg ett minutt å finne ut av dette), vil jeg ikke gå i detalj om mensenplagene mine og for all del ikke gjøre deg ukomfortabel, og når det kommer til matforgifting kan jeg si at det var heldigvis retning opp. Å ha mor på besøk er herlig når hun holder panna di over doskåla og roper : "Bra Ingeborg, kom igjen nå, få det ut!!" som når du var 8. Jeg har alltid gjort det samme på venninnene mine etter en fuktig kveld på ... Vors. Sant det , Ingrid? Det er sol en kjærlighetserklæring. Du kan spy så mye du vil, jeg rykker meg ikke!

Hvorfor ble jeg forgifta? Helt ærlig, så må det ha vært en milkshake jeg drakk idag. Orker ikke tenke mer på det!

Jeg har også vært temmelig slem mot kroppen min i det siste. Spist enkle og usunne greier. Men nå som jeg har spydd kan jeg starte helt på nytt! Yey!

Jeg har en spennende ide om hva jeg kan bruke denne bloggen til. Vil ikke si noe før jeg har tenkt ut den ordentlig. Jeg kan si at jeg synes at den er genial, og JEG er et geni som har funnet opp den. Følg med.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits