Siste dag på set og mor på flyet

Igår dro jeg tilbake til filmset etter skolen. Det var nattfilming, så sovna ikke før nærmere 7 idag tidlig. Kjempespennende og glad for at jeg ar fått muligheten til å være en del av dette prosjektet. Det har vært så utrolig lærerikt og viktig for meg. Når man tenner et noe som skal bli et stort og varmt bål så ulmer det først i midten før flammene tar over. Det ulmer godt nå.

Skal jeg si no gærarti? En dude fra solør har vært på samme filmset som meg!! Vi har kavert og kost oss gærfært og det har vøri gætt! Det er bare så sjukt tilfeldig... Jeg trodde Norge var lite, men verden?!?

Mor og Grete er for øyblikket på flyet på vei hit!!! Nå sitter jeg på toget og skal rett på skola for sangtime i 2timer og acting for film &tv i 4 timer, og så drar jeg i all hast til hotellet dems og hopper i armene tell a mor. Jeg gleder meg insaaane!!

Ettersom at jeg har vært overalt i en voldsom fart den siste tiden , fysisk og psykisk, håper jeg at jeg kan få roa meg ned nå og nyte tiden med mor de dagene hun og Grete er her. Uansett, blir ikke lenge til hjemturen uansett. Og før det skal jeg til California!! Det har jeg helt glemt å fortelle?! Eller? Husker ikke. Jeg skal feire thanksgiving med Anisha, min gode fantastiske vakre venninne fra Hawaii. Blir der en uke. Typisk hvis vinteren er der idet jeg lander, slik som i fjor. Uansett: blir super deilig med strand og ihvertfall noen ekstra varmegrader ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits