Folkens dette er stort

Det er bare så gøy. Et filmset. Hele opplegget.

Jeg er utenfor byen!! Uten å ha hatt tid til å funnet ut hvor jeg egentlig er eller har vært, så tror jeg Long Island!! Møtt så utrolig mange bra folk. Jeg jobber, og det fungerer. Som etter at søndagsfilminga var over så fikk jeg tilbud om å bli over natta på set, og siden jeg følte meg som en stor del av crewet og vi hadde det så bra og moro sammen, så benyttet jeg meg av tilbudet. Jeg har jo reist temmelig tomhendt før, så en natt uten tannbørste går helt fint!

Nå sitter jeg på toget. Må såklart ha skole, det er førsteprioritet. Det er en 45min tur inn til manhattan. Sist jeg trente var før bursdagen min. Etter den ble jeg syk, og gradvis mens jeg har blitt frisk, har jeg blitt mer travel. Nå kommer jo mor og Grete snart også! Noe jeg gleder meg helt utrolig mye til. Men etter det, da må jeg roe ned og få tilbake litt treningsrutiner igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits