Taco(n)sdag!!

Jeg husker ikke sist jeg spiste taco, jeg.

Når jeg fortalte romkameratene mine at det er nærmest et rituale å spise taco hver fredag trodde de nesten ikke på meg! Det er jo en mexicansk rett, så jeg skjønner jo hvorfor de synes det virker litt skrudd. Smaken er ikke i nærheten så god som den blir i Norge, noe som kan skyldes i at jeg ikke gadd å kjøpe jarlsberg som forøvrig koster tre ganger mer her, ikke fant agurken i lokalbutikken min, og brukte kyllingkjøttdeig for å gjøre samvittigheten det "bedre". Likevel, Old El Paso vil alltid ha en plass i hjertet mitt.

Når jeg skulle betale for salaten og alt det der så jeg noe fristende på disken. Noen ganger lurer jeg på om jeg har et slags "infrarødt syn" slik slanger har for å finne seg et bytte (jeg vet dette fordi jeg tok opp naturfag i år så la meg få briefe!!) bare at mitt syn gjelder for sukker og brødmat. Mine to verste fiender. Mitt sukrøsyn (kreativt øyeblikk) viste meg nemlig kokos-sukker-konfekt! Og jeg bare: "Can I have one of these?" Det er godt, MEN. Etter en uke med forkjølelse og minimalt med trening var det kveldens hvis ikke månedens verste beslutning. "Du kan jo spare den til helga!" -yeah right.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits