Gommen og Ingeborg

Jeg valgte gommen framfor Pelle.

Pelle, min trofaste, elskede, vennlige og kjærlige kosebamsekanin. Du er hjemme i Norge, venter på meg, ser ut av vinduet med ditt ene øye mens sola skinner gjennom det slitte, rosa stoffet som såvidt holder deg sammen. Her ligger jeg i senga, og tygger på gommen mens den strammer tennene mine tilbake til der de var for 4 år siden.

Er det ikke pussig hvordan man velger å ta med seg ting du ikke helt bryr deg om når du drar hjemmefra? Du tenker: "jeg vil ikke at det skal skje noe på turen", og ville ikke tilgitt deg selv hvis noe faktisk gikk galt og du aldri mer fikk se din trofaste Pelle igjen. Og så ligger jeg her nå, og skulle ønske du var her.

Jeg har nesten ingenting som symboliserer hjemme med meg hit til New York. Ingenting jeg er redd for. Og når det egentlig skal være en lettelse, er det nesten mer en uro. For tro det eller ei, enkelte stunder trenger man å bli påminnt om hvem man er og hvor man er fra og hvorfor du er der og hvem som heier på deg. For din egen skyld!

Jeg har et par brev og noen smykker, vesker og klesplagg som har en mening for meg her. Men Pelle. Ja Pelle skulle virkelig vært her nå.

Søndagen har vært fin. Veldig mye vind, og hvis jakka di ikke er vindtett biter den i sideflesket. Jeg rydda rommet mitt og gikk en tur ut for å skremme basseluskene i kroppen min. De trives godt i årene mine men jaggu skal jeg nok få dem ut iløpet av et par dager. For denne jenta har annet å gjøre enn å skrangle inne!

Jeg har jo fylt 22!! Denne uka! Det har gått så fort. Nå er jeg 22 år. Jeg har masse å gjøre og klokka går.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits