God bless you

Vær blond, høy og slank. Bli velsignet av frivillige menn daglig.

Bursdagsuka mi er snart over. Klokka er 03:36 og jeg er i midt ess. Kødda. Senga er inntatt men hjernen tok seg til ordene. For en uke siden var jeg i en karaokebar, sang "wake me up" og drakk min første saki-shot. Bursdagsfesten var knall, og selv om min kim-kardashian sminke var vel overdrevet holdt rusen meg unna til å se det før dagen etter. Nå vet jeg hva smerte er! Uansett. Man lærer så lenge man lever.

Denne helga er fin og stille. Så på en teaterforestilling på skola idag. Melancholy. Det var bra! Jeg likte det. Så bar det hjem, og jeg har spilt ukulele, spist pizza, sett på mad men og hørt på musikk. Bare vært i midt eget selskap. Sinnsykt hvordan du i verdens mest populære by kjenner på følelsen av å være alene. Det er vel derfor, sikkert. Jo flere mennesker rundt deg du ikke kjenner, jo mer alene kan du føle deg. Men det går bra. Jeg er heldig som har hatt god tid og lyst til å finne ut hvem jeg er. Hvis kke hadde jeg vel flydd på veggen.

Av en eller merkelig grunn har jeg prøvd å følge med på skal vi danse. For jeg har verdens største knapp på Linnea. Håper ikke hun røyk ut ikveld. Aaahh jeg må sove. Vært litt syk etter tirsdag, sol btw var bursdagen min. Da spiste vi ute og danset salsa. Livet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits