Hei

Ææh hendene er fulle!! Jeg har ikke bare pugging av scener, monologer og sanger, jeg skal også planlegge min egen bursdag og mors (og familievenn Gretes) besøk! OG fortelle leserne mine at jeg er ganske busywoman. Vel vel. Dagen idag har vært rævva. Følt at jeg suger. De dagene er ikkeno gøye. Nå er jeg ærlig da. Altfor ærlig. Men det er det som er spennende å lese. Method Acting, som er selve teknikken vi lærer på skola, er til tider komplisert og tung. Den krever mye av deg. En annen greie om idag er at toget (altså tbanen) jeg satt på idag tidlig ble også stoppet på vei til skola idag fordi det var politietterforskning på en holdeplass. Det er mange som begår selvmord ved å hoppe foran tog i NY, så det kan ha vært en grunn, uten at jeg skal si det helt sikkert! Jeg er glad jeg ikke har opplevd noe traumatisk så langt.

I sangtimen synger jeg Think of Me fra Phantom of the Opera. Ja, jeg skal nok få den til!! Jeg spiller ukulele og lager låter her i Brooklyn. Musikk er så herlig å drive med.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits