Kulturforskjellene og benet i nesa

Mange ganger og spesielt her, blir man påmint om hvor viktig det er å ha benet i nesa på plass før du går ut døra. For dagen idag er en hufsete dag. Den var tvilende, uforberedt og ekkel. Hvorfor? Vel, kun et par mennesker på denne jordkloden var med på å gjøre den slik. Og da kan man jo tenke videre på, hvor mange andre som har sagt noe fint og egentlig vært kjempeblide og snille. Hvorfor er det slik at en person som er negativ kan ta over all makten til to positive? Det er helt sinnsykt urettfekt!! Hvor har jeg glemt det jævla benet?! For i bunn og grunn er det benet som bestemmer. Skal du ta imot dritten eller gjøre som Taylor Swift og shake det off?

Jeg er med andre ord skyld i det selv, hvis dagen min har vært dårlig. Det var JEG som ikke ga meg selv den selvrespekten jeg skulle hatt og brukt den til å beskytte meg selv mot oppgulp fra folk som ikke har annet å gjøre enn å spy på andre. Det høres ut som at jeg kom hjem og druknet meg selv i sjokolade og ben&jerrys, men det ekke sant. Jeg spiste rester av kyllingmiddagen min og til dessert ble det en fun size snickers.

Og så til kulturforskjellene. Hvordan har jeg, Ingeborg, oppfattet New Yorkere til dags dato? Folka her kommer for det første fra HELE verden. INGEN har lik husfarge, hårfarge, kroppsfasong, moral eller etikk. Men tross det, skal jeg dra alle over en kam.

De er "ubryderlige". Jeg fant på ordet akkurat. Det stammer fra det engelske ordet "care". De driter i deg, sånn på en fin måte. De er snille og de hjelper deg. Men det er fordi de har folkeskikk. Så har du de som på spesielle steder, feks et sted du går hvor flere av samme sort går. Ta for eksempel museum of modern art, hvor jeg snakket med to forskjellige amerikanere i to timer for gøy. Og da jeg satt på toget i california, da ei jente på lik alder som meg lurte på hvor jeg var fra og vi snakket og vekslet kontaktinfo. De bryr seg, de er interessert i mennesker. Men det er mange som bare bryr seg om de som de kjenner fra før. Man ser de til og med i solør, i jenteklikkene der ingen andre får lov til å få innpass med mindre du selger sjela di. Håhå. Nesten så jeg trakk det tilbake. Nå tør jeg ikke skrive mer om det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits