Sånn bare forresten

Igår var jeg og resten av skolen så heldige å få se filmen The Judge og snakke med Robert Downey Jr og hans medskuespiller få husker navnet på. (Sånn er bransjen. Jeg med et helnorskt navn må med andre ord kjempe hardt for å klistre det til andres minne.) Det var en kjempebra opplevelse. Jeg satt på første rad, og må si at - ja, han er en kjekkas og en sjarmør, men jeg var der faktisk for å snakke om filmen, ikke for å prise en kjendis. Det er lett for meg å si (jeg er ikke engang blodfan), likevel må jeg bare ha sagt det. Downey Jr virket ekstremt profesjonell og tilstede. Dessuten har filmen en veldig sterk og rørende historie som kom under huden på meg.

En del kjente og kjære har lagt merke til meg i tannblekingsreklamen på tv. Ville bare bekrefte at det er meg! Takk for alle fine kommentarer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits