Laks og kylling

Heisann!

Sitter ved spisebordet og spiser frokost/lunsj/middag. På menyen idag er det laks (kjøpt ferdig grillet i butikken) og brokkoli og gulerøtter! Jeg ante ikke at jeg savnet fisk så mye som jeg gjorde. Og gulerøtter og brokkoli a gitt. Med et hint av knas. Nam!

Jeg har tatt innkjøp av mat på alvor og er derfor klar for å steke amerikansk kylling en gang denne uka. Jeg vet ikke, kanskje alle har en slags utenlandsk frykt når det kommer til kjøtt, kylling og fisk når man ikke er hjemme. Nå er ihvertfall den barrieren fjerna. Kyllingbrystet ligger klart i kjøleskapet! Det er noe med ukjente ovner også som får meg til å stivne litt. Gasskomfyr liksom. Det lukter gass. Det positive er at den er fryktelig effektiv! Vann koker på ett sekund! Så vi får se. Gleder meg til å lage litt ordentlig middagsmat.

Det går mot kjøligere dager i New York. De klamme og fuktige dagene er nå blitt litt friskere, men ikke helt enda til det punktet hvor kinnene blir rosa. Må nok vente en liten måned på det. Jeg har lyst til å skrive om spesifikke ting framover, men for å gjøre det må jeg nok være bestemt og sette en dato og et tema på forhånd. Så på torsdag vil jeg skrive om... Kulturforskjeller mellom den ærlige nordmann og den smørblide amerikaner. La oss gjøre bloggen litt mer saklig, shall we?

Jeg har vel glemt to helger på rad og poste lørdagsgodisen min. Forrige helg var det et par cupcakes fra Brooklyn Cupcakes, og det er bare helt fantastisk diiigg. Denne helga dro jeg til Williamsburg Flea Market, som betyr loppemarked, og der solgte de de mest mektige, svære og hjerteinfarktpåbringende doughnutsene jeg noensinne har sett. Jeg druknet i glasur. Klarte ikke hele for å si det mildt. Se bildet. Smakte også på en herlig shaveice mens jeg shoppa i Bedford(samme område). Så hva kan jeg si? Livet er herlig!

Jeg vil også benytte sjansen mens vi er inne på usunne matvaner, at man MÅ IKKE bli feit av å bo i USA. Faktisk så trener jeg regelmessig og har aldri følt meg i bedre fysisk form enn jeg gjør nå. Som jente i dagens vær-tynn-verden er det utrolig lettende å ikke , for øyblikket, ha det forferdelige presset på skuldrene.

Grunnen til at jeg føler meg bra er nok fordi jeg føler meg sterk og fast! Og sunn. Det er godt å ha en frisk kropp, istedet for å bare ha fokus på å ikke spise ditten og datten fordi man kan legge på seg. Jeg har vært der også, og da hadde jeg ikke fokus på fysikken min, men heller et fokus på utseende. Nå babler jeg og det blir veldig vagt. Så jrg stopper her! Håper det hadde et slags budskap! Til slutt legger jeg ved et generelt fint bilde jeg tok i helga av en busk utenfor leiligheta mi. Fargene var så fantastisk nydelige.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits