En sjelden gang

Hei!

La oss droppe unnskyldninger og dårlig samvittighet for ikke å ha skrevet noe her. Dere vet jeg gjerne skulle ha skrevet hver dag.

Sannheten er at man blir egoistisk! Iblant så er det ting jeg ikke vil dele med alle og enhver. Jeg liker å holde på noen detaljer for meg selv, fordi det gjør så følelsen av hvor heldig jeg er sitter litt sterkere i kroppen. Jeg har nok ikke så mange lesere til at jeg kan ha en spørsmålsrunde. Men hvis det er noen som lurer på noe, hva som helst, om NY eller skolen jeg går på så ikke hold noe tilbake!! Jeg svarer mer en gjerne.

Idag har jeg hatt skole på kvelden. Tenkte å bruke litt av formiddagen på trening, men siden jeg var på konserten til Tove Lo(!!) , svenske dama som synger stay high og run on love igår kveld, så var det godt å sove lenge. Herregud. Jeg elsker spontanitet!! Gratis billett og greier. Det var rått.

Hva mer skal jeg si? Shopper jevnlig. Ikke så mye om gangen, må spare litt til mat... Har en herlig pizzasjappe 1 min unna leiligheta. Ikkje bra. Jeg gleder meg til å feire halloween og thanksgiving! Og mor kommer på besøk om en måneds tid også. Shit!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits