Helgas lørdagsgodis nr. 2 +++++

Oh. My. Gahd.

Kan jeg plis fortelle i form av bilder?

Dette er hva jeg spiser hvis jeg er sulten, utendørs, og la igjen matpakka hjemme (med vilje). Dette er en bagel, damer og herrer. Det beste som finnes på denne jord. Den enkleste og mest komplette brødretten jeg vet om. Greit, amerikanere vet ikke så altfor mye om nytten av grovt brød og leverpostei, men i dette tilfellet er det helt greit!!

Dette bildet er med for ingen spesiell grunn. Håret flagrer. Sitter oppe(!) på tbanestasjonen og venter på banen min. Her har jeg det ganske bra ser det ut som!

Det var motorsykkeltreff i nabogata igår!! Jeg trodde det var filmsettet til Sons og Anarchy jeg gikk inn i!! Leita som en drektig katt etter Jax Teller, men fant han ikke.

Så til lørdagsgodt-innlegget. Dere vet greia med fett og frityr i Statene? Vel, jeg har nå spist fritert oreokjeks!!!! Det er "farmers-market" , direkte oversatt: bondenes markd, ved Union Square hver lørdag visstnok. Og jeg vil ikke si at det var så mange bønder der, men mat -det var det mengder av.

Det var en heftig kveld igår! Dro til en klubb i SoHo, festa på et tak med utsikt utover på størrelse med Solør, og det var bare helt fantastisk.

Dere skjønner sikkert at jeg har det bra!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits