Dere henger litt etter

Sitter her i senga, kl er 21:36 og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.

Igår, søndag, tok jeg banen til brooklyn bridge. Kjempefint der!! Et helt fantastisk turistområde, hvor det skjer noe hele tiden. Utrolig mange filmer blir spilt inn nå, og vet dere hva? Jeg har sett Tom Hanks på settet i en Steven Spielberg film. Det er så utrolig spennende. Hanks er en av mine favorittskuespillere, så det var veldig stort å bare kunne stå rett ved sperringene og se hvordan alle jobbet. Jeg innser bare mer og mer hvor mye jeg vil dette og hvorfor jeg er her.

Siden jeg har like store ambisjoner som mine forbilder føles det ikke ut som at jeg blir starstruck. Jeg sier ikke mer enn det. Det blir for personlig og kvalmt å snakke om det derre der. Google Tom Hanks og shooting new Steven Spelberg in NY, så får dere opp en artikkel om Beyond the Marque, sikkert.

Det skjedde ikke så mye mer den kvelden altså. Jeg leverte klær til vaskeriet igår og henta det idag.

Inatt derimot våkna jeg til en giga nattsvermer som fløy som en gal opp og ned i rommet mitt! Det var helt jævli! Trodde ikke det skulle være så ekkelt, men så fort klokka er mellom 2 og 4 på natta kan hva som helst freake meg ut... Så etter litt hyling og flaksing med poser og skrivebøker fikk jeg den ut vinduet.

Idag: første skoledag!!! Før skola henta jeg klærne på vaskeriet og kjøpte meg treningsmedlemskap + dro til frisøren og fikk bleika håret blondt. Jeg er så glad for at jeg er her! NY behandler meg slik NY skal behandle ferskinger: med en hard hånd i riktig retning. Hahah!

Imorgen er det enda en ny skoledag. Framover prioriteres lekser og øving, så ikke forvent så mye av meg her på bloggen. Husk at instagrammen min (ingebokka) blir oftere oppdatert! Sov godt videre, nordmenn :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits