Budsjettet

Pengene går fort første uka. Da skal man liksom passe på at man har alt en trenger og i tillegg finne seg til rette og kanskje skjemme seg bort litt.

Nå som det er en uke siden jeg dro (herregud som tiden har flydd!!) , så innser jeg at et budsjett for hver uke er nødvendig. Jeg vil jo gjerne klare meg selv på best mulig måte. Selv om jeg sitter her med motstridende tanker ("drit i det, du er i NY!!") -Kanskje det går an å finne en balanse. Fader å. Alt styres av penger og det er så urettferdig! Tenk hvis velstand ble styrt av barmhjertighet. Hadde vi sluppet krig og elendighet da? Eller gjør velstand deg til en grisk person, så man ikke kommer unna det uansett? Jeg vet ikke. Såklart har religion og kultur noe å si også. Verden er så stor. Og det finnes så mange mennesker. Nå gikk alt i surr... Tar meg en joggetur jeg.

Én kommentar

Alexander

14.09.2014 kl.16:51

Å du er så heldig som er i NY! Og da tror jeg nok det er veldig lurt med et budsjett ja selv om at man skulle ønske å bruke pengene på alt man ønsker seg :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits