Tid for å sjekke kontoen

Var på shopping i Soho igår. Hvis jeg kan få lov til å gi ETT tips. Skal du shoppe i NY? Da drar du til Soho. Ok?

Igår var det studentorientering! Det var kjempefint med litt generell informasjon, det å være på skolen er spennende i seg selv. Jeg gleder meg masse til mandag, og denne helga må brukes på praktiske ting som jeg burde få unnagjort før skolen begynner. Lesing av bøker, forberedelser, vaske klær, betale husleie, ... Ting jeg ikke kan forskyve.

Igår hang jeg med ei norsk jente fra skolen som heter Inga, og hennes vennegjeng som bor i Bushwick! Veldig koselig, digg å pynte seg og dra til et annet sted!

Idag skal jeg hentw linser som jeg bestilte tidligere denne uka og så henge rundt, kjøpe kleshengere igjen fordi de jeg kjøpte var for store... Et ansiktsspeil, en gardin, og et teppe.. Frister å dra på ikea faktisk. Kanskje jeg bare skal det?!? Kan jo det da! Får se an :) men det hadde vært kult!

Skrev ferdig en låt idag og, som jeg begynte på igår. Liker den kjempegodt. Som dere skjønner er jeg i stadig utvikling når det kommer til musikken min. Istedet for å skrive dagbok hver dag har det nesten blitt til en .. Hva skal jeg si? Det er ikke en rutine, tvert imot. Jeg klarer ikke sette opp tid og si: nå skal jeg lage en bra en!! Nei, det kommer en åpenbaring av ett eller annet som jeg tenker og føler. Og så, har jeg tilfeldigvis gitar/ukulele/piano tilstede og hjernen er villig til å hente ord, så ja -da skjer det kanskje noe.

Frokosten idag? American Pancakes!

Så det.. Kommer ikke over hvor stort og fancy Soho er. Gadd faktisk ikke ta bilder, fordi det er noe bilder ikke kan fange opp, bare dra dit og se selv. Blant Louis Vuitton, Prada, Alexander McQueen, Chanel, og de derre der, var det små , MEGA luksuriøse konditorier og sjokoladecafeer, og jeg, som er svaret på en som faller for søte fristelser , gikk innom og kjøpte en makron der, en makron her , en iskrem der ... Kunne jo like gjerne kjøpt en veske istedet! Haha! Neida. Fra spøk til alvor. Soho har faktisk også sånne butikker hvor brukte designervarer blir levert fra de rikeste av de rike, hvor de litt mindre rike av de rike kan kjøpe. Så vi får se, jeg kan legge ut bilde når det skjer noe om et par tiår på den fronten :)

Én kommentar

Thealinni.blogg.no

13.09.2014 kl.19:32

Pen du er! Ha en super helg!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits