Shit ass (på norsk)

Jeg hadde det verste marerittet i natt. Masse drama på en fest på et grendehus i solør. Those are the worst...

Klokka har blitt 07:39 og siden jeg ikke skrev noenting igår så blir det alt for mye idag! Hyppighet er nøkkelen. Så hvor starter jeg? Jo- etter at jeg hang med Alina som dro til New Orleans møtte jeg Eline som er klassevenninne fra Forstudium Teater. Vi gikk der sammen for et år siden og nå skal vi gå på Lee Strasberg samtidig også! Selv om jeg var forberedt å være her alene må jeg si det er godt å ha litt kjents i området. Er forresten også flere norske som går der, og det er veldig artig.

Mens jeg og Eline gikk rundt og handla inn småtteri til kom jeg på hvor FORFERDELIG JEG HATER TREHVITT, og at jeg har en kommode, et nattbord og et speil som er i nettopp den "fargen". Så spontan som jeg er teksta jeg om tillatelse til å male - fikk den - og kjøpte maling. Før jeg la meg den kvelden (det ble nærmere midnatt) var alt i rommet mitt i farger jeg tålte, og kan dermed si meg fornøyd.

Igår folkens!!! Da var det første skoleorientering. Førsteinntrykk: dette blir veldig et bra semester.

Eline og jeg tok banen (som btw heter train i NY), til 40th street (vet dere ikke henger med i svingene men det er det som er kult -å få kavere litt), til Drama Book Shop! ALT AV MANUSKRIPTER. Fant det vi skulle ha, og så ville jeg gå rundt ved Times Square siden jeg ikke hadde fått vært der enda, så da skiltes vi. Var helvettes varmt og helvettes mye folk, men man driter i det når man er der fordi det er så rått i seg selv. At det er så stort og store skjermer og alle butikkene og rare folkene og de gule taxiene og.. You get the drill? ;);) tenkte å kjøpe meg truser fordi jeg synger på siste verset, men det får bli idag. Litt lol å gå til times square for å kjøpe seg truser.

Under kommer en rekke bilder av butikker og folk. Må lage meg frokost og ha en halvtime på å finne ut hva jeg skal ha på meg. Dere får gjøre dere opp tanker om bildene på egen hånd!

Det er en egen Forrest Gump butikk der!

Se instagram: ingebokka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits