Helt plutselig

Igår, altså 9. September, hadde jeg to planlagte visninger -en klokka 12 og en annen kl 13. Jeg våkna som vanlig rundt 06, og klarte ikke sovne igjen. En av faktorene kan jo selvfølgelig være at jeg måtte sove på golvet i en annen leilighet enn den jeg sov i natt til mandag. Jeg lagde meg madrass av vinterjakkene jeg hadde med meg. (!) det gikk bra! Som person er jeg faktisk ganske løsningsorientert, og kravet mitt igår var å ha tak over hodet. Hvis man ser på det på den måten så var det jo luksus!

Tilbake til visningene. Etter frokost som bestod av ett egg og en rista brødskive (høres greit ut, men i konteksten av hvor lite man faktisk spiser fordi du er totalt opptatt av å finne et sted å bo, så var jeg fortsatt skrubbsulten!), fikk jeg melding av den ene dama jeg skulle møte kl 12 om at hun ikke trodde dettw var noe for meg fordi jeg kom til å få besøk rundt midten av okober og kanskje jul / nyttår. Så da gjensto den ene i Williamsburg. $1000 + utgifter for et umøblert rom , med innflytting 1. Oktober. Jeg ble litt svett i panna. Hvor skulle jeg isåfall bo til da? Og hvordan skal jeg fikse møbler? Gidder jeg å bruke penger på det når leia i tillegg er så høy?

Jeg får ikke vite før i efta om jeg blir tilbudt rommet, men jeg er 99% sikker på at jeg gjør det. Jeg passer perfekt inn!

Etterpå gikk jeg på en lunsjkrok som heter Simple Cafe! Se instagram bilde på ingebokka :) leste mailen min der, og vips!! Ny mulighet dukket opp. Jeh hadde skrevet på en annen annonse før jeg dro , og det rommet var til leie fra UMIDDELBART og så lenge jeg vil, $800 inkl. Utfifter OG ti minutter fra der jeg satt!! Jeg fikk komme på visning, og selv om det ikke er veldig pent og fancy , så ligner det et vanlig , ok standard kollektiv i Oslo.

Vi satt i sofaen deres og jeg bokstavelig talt sa at jeg måtte tenke litt og vurdere og ta det inn -men et halvt sekund senere gliste jeg, for hva var det jeg egentlig måtte gruble over?! Okay then!! I'm moving in!

Så bar det tilbake til Manhattan , henta tingene mine og tok taxi til mitt nye hjemsted: Williamsburg, Brooklyn -New York's Grünerløkka x 1000! Jeg betaler jo faktisk mindre her, enn jeg gjorde i mitt første kollektiv i Oslo! Latterlig :) Det som er digg er at jeg kan flytte når jeg vil hvis jeg finner noe finere. Men nå med det første skal jeg nyte å ha et eget rom og forberede meg til skolestart på mandag!

Nå skal jeg møte en couchsurfer , Alina fra Tyskland! Vi traff hverandre på mandag da jeg fortsatt var i leiligheten til han jeg couchsurfa hos ifjor. Hun er 19 år, og reiser alene gjennom statene med tog! Vi klikka bra sammen og nå skal vi snart møtes for å spise!

Hurra for nedturer så jeg kan kjenne på oppturer!!

Bildene er av "senga" jeg hadde i overigår og den jeg har nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits