Hvis jeg hadde fått en krone for hver...

...tåre jeg gråt igår!!! Da hadde jeg trygt sagt vært velstående. Det tar på å reise bort fra sine kjære. Spesielt når mor og far overrasker med å møte opp på Gardemoen!! Men man har liksom ikkenoe å klage på når man kan skype og holde kontakt og egentlig dra hjem når du vil.

Klokka er 0550 og jeg har snart vært våken i et par timer. Inkludert timene jeg sov på flyet er jeg vel oppe i 5 timer totalt. Nok til å klare meg gjennom dagen ihvertfall! Det blir spennende idag. Først må jeg fikse simkort, så starter jakten! Kan prøve å sove litt til kanskje.

Bildet over er fra akkurat nå. Klarte å presse fram et smil;)

Bildet under er skjermen på flyet. Fantastisk at man kan lade iphone eller hva du vil med USB-inntaket. Jeg så på to filmer og en episode av friends. Filmene var Enough Said og Black Swan. Aaah jeg elsker utvalget de har på Dreamliners. Satt siden av to snille mennesker også, og da er det ingen sak. Hadde med en indisk tandori baguett som lukta helt sinnsykt godt, men mye, fra Upper Crust, så skulle tro de måtte rynke på nesa. -Men nei! Hyggelige var de! Ikke at jeg hadde droppa å spist den hvis de hadde sagt noe! Herlighet, de 84kronene skulle være verdt det!

Det andre bildet er fra taxikøen som sikkert var 50 meter lang. Gå alltid for yellow cabs, ikke de privat taxigreiene menn prøver å huke tak i deg til å ta.

Nok en gang fikk jeg en bra taxisjåfør også. Han var juss-student, hadde først begynt å medisin men det likte han ikke. Vi snakket om husrom og andre ting studenter sliter med. Og så sa vi hadet.

Dørmannen hjalp mine tre kofferter inn i heisen. Og så sto jeg i et kvarter og prøvde å huske hvordan en amerikansk dør åpnet seg igjen. Lurer på om det i gjennomsnitt er over 30 i IQ her til lands? Uansett, jeg kom meg inn og la meg etter en stund i lakenposen min. Klam og fæl, men fornøyd og positiv.

Instagram: ingebokka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits