Melkesjokoladen

Jeg sto og kikket ut av vinduet på Sinsenterrassen mens jeg tok en bit sjokolade. Den knakk så godt i to, og det overrasket meg at det var så stor forskjell på romtemperatur og kald fra kjøleskapet.

Om en times tid drar jeg, kjæresten kjører. Hallo!! Det er jo for faen meg ikke en begravelse heller... Men likevel høres tankene mine i hodet så sykt dystre ut nå i dette øyeblikk. Hvis jeg bare hadde hatt ingen venner eller familie! Hvis jeg ikke hadde hatt en kjæreste! Hvis de bare kunne slutta med å være så fordømte fantastiske så hadde det kanskje vært LITT lettere å dra fra det helvettes fantastiske stedet jeg kommer fra!!! Men neida, jeg måå være så heldig at jeg ikke kunne bedt om noe mer.

Jeg har det faktisk så bra her jeg er at det lokker meg til å ikke reise. Er det riktig? Det strider imot mitt livssyn. Jeg som ikke kan få nok av opplevelser, uavhengig av om de er gode eller dårligere.

"...be careful what you wish for , cause just might get it" synger The Pussycat Dolls i "when I grow up". Låta ramser opp alt jeg faktisk har hatt lyst til å bli fra jeg var 5 til dags dato. Men nå har jenta tatt et valg og det skal hun stå for. Ikke vingle, tvile eller være redd for å feile. For hvis noe skulle gå galt så er det bare menneskelig. All erfaring er god erfaring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits