Jeg vet

Så kom den tilbake. Lysten etter å skrive, dokumentere og være reflektert i form av blogginnlegg. Så lenge siden sist -sist gang jeg skrev var jeg fortsatt i en USA-boble hvor tempoet var høyt og det samme var selvtilliten. Begge har falt ytterligere ned litt etter litt. Eller nei, jeg juger. Til tider har det bare vært forferdelig vanskelig å være positiv. Jeg hadde seks eksamener i år. SEKS. Jeg tok opp fag på Sonans, og det har vært et kvalmende, fornuftig valg. Så fornuftig at det ikke føltes som meg å gjøre det. Så utilpass og lei har jeg ikke følt meg siden videregående, og det faktum at jeg pådro meg dette selv er ... Imponerende idiotisk. Men jeg klarte det, jeg forbedret dem alle, reiste meg opp og jobbet intensivt med to jobber mens alle andre (i en bitter bleikfis' øyne) nøt den beste sommeren noensinne.
Jeg drar til NY imorgen. Hvis jeg skal skrive her skal det ikke handle om studiet mitt, som er skuespill forresten. Det skal handle om meg. Lol. Nå som jeg har vært i to lokalaviser vet nok uansett de fleste av leserne mine hva som foregår. Beklager den forferdelige poseringen -jeg poserte på flere mulige måter, stående, skuende, lur, smilende, alt jeg har lærte i Miss Teen finalen i Bergen (som jeg forøvrig aldri kommer til å la noen få glemme). Likevel klarer journalisten, som jeg er sikker på valgte de han mente var finest, å publisere de hvor jeg sitter maskulint med et dere-vet-hvilket-glis og pointer titsa i to forskjellige retninger. Men det er greit. Neste gang velger jeg bildene.

Takk for alle lykkeønsker! Prøver på nytt innlegg imorgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits