Omrokkering

Jeg ser jeg ikke har skrevet siden den 17, så det er på tide å komme med litt innlegg om hvordan alt har gått og hvordan det har vært. Det har bare vært så deilig å virkelig ta inn det å være hjemme, og jeg ble jo riktig kasta inn i det da det var nabogløggtreff hos meg dagen etter jeg kom hjem. Da fikk jeg virkelig kjent på forskjellene mellom USA og Norge, kulturmessig. Veldig morsomt å observere.

Det er stille her, jeg blir fort rastløs og føler for å ta meg en tur til hvis jeg er alene på gården.. Men sånn er det. Nå er det jul, så heldigvis skjer det ting hver dag! Nå må jeg smøre meg med tålmodighet og jobbe til jeg vet hva som skjer til høsten igjen. Det er mange muligheter !!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits