Og så plutselig snart hjem

Fem uker har gått og det er helt merkelig hvor mye man kan oppleve og se bare en flytur unna. I det siste har turen blitt bare mer og mer naturlig, så å blogge ble ikke like interessant når jeg visste hvordan ting foregikk og man blir vant til å være alene. Blogging ga meg mer enn bare dokumentasjon, men også en slags trygghet i å vite hvem som leser og følger med hjemmefra. Det er kjempemange temaer jeg har lyst til å ta opp her på bloggen, så det stopper ikke selv om jeg snart lander på norsk jord.

Nå er jeg i London, og det var ekstremt herlig å se igjen kjæresten på så lenge. Vi har vært rundt omkring, sett London fra London Eye og smakt roasted chestnuts! Været hindrer ikke når man er i det beste selskapet man kan ha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits