Aloha

Åååå det er varmt og det er sol! Jeg har smurt meg med solfaktor 30, kl er 09 og jeg skal ligge på en solseng til sola går ned! Og bade innimellom såklart. Havet er så godt og varmt det også, gikk rett uti igår! Nå bor jeg hos Kine, ei venninne fra Flisa, hun studerer her og er dessverre midt i eksamensperioden. Jeg flytter videre til ei som heter Anisha ikveld og couchsurfer/sofasurfer hos henne muligens til mandag. Etter det vet jeg ikke!
Drar tilbake til LA på onsdag og skal couchsurfe i Hollywood!

Legger ved et bilde av meg som spiser frokost.. Kine sa at noe som er veldig 'Hawaiiansk' her er noe som heter: Spam. Det er ris, en type kjøtt oppå og sjøgress(?) rundt. Kjemperart er førsteinntrykket. Kjøttet minner meg litt om 'piknikk skinka' vi har i Norge.

Nå er jeg straks klar for å gå ut, skriver nok mer etterhvert!

Én kommentar

Karoline

06.12.2013 kl.23:25

Takk for at du gir oss masse motivajon til å sitte inne på lesesalen mesteparten av tiden vi er våkne om dagen, blir ikke misunnelig i det hele tatt. Best for deg at du ikke kommer hjem til jul og er alt for brun! ;)

Kos deg masse masse videre og send noen varme tanker og litt brunfarge til Trondheim! Her er det masse snø om dagen og skikkelig jule- og eksamensstemning!

Puss :*

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits