The American Thanksgiving and Black Friday

Så igår... Da var det Thanksgiving. Og dagen startet med gudstjeneste. Veldig interessant synes jeg og veldig givende. Det kristne miljøet er ekstremt imøtekommende og har en vilje til å glede andre som er ekstremt sterk. Det var live band og et veldig troende publikum; noen står helt fremme ved scena, mange har hendene opp i været, en del lukker øynene og andre svarer pastoren og oppmuntrer han.

Etter innledelsen med band og introdusering av pastoren, skulle frivillige komme opp på scena og si hva de var takknemlige for. Det var veldig spesielt å være en del av det, fordi mange utleverer en stor del av livet sitt og det kan fort bli gripende. Det er ikke uten grunn at de har kleenex på scenekanten!

Etter at de frivillige hadde delt sine historier og hva de var takknemlige for, gikk pastoren videre i en preken og så var det over. En veldig fin sermoni.Etter gudstjenesten dro vi hjem, skifta og dro til en familie Linnea kjenner svært godt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det var bare helt fantastisk, alt sammen. Praten gikk i ett kjør, det var latter og interessante samtaler om alt og ingenting, fra plastposer til om det finnes marshmellows i Norge.

Maten var det artigste. Jeg koste meg, rett og slett. Underholdt med sang gjorde jeg også! Spontant -the way I like it!

Det ene er middagbildet: kalkun, tranebær, saus , stuffing, potetmos rundstykker, og søtpotet med marshmellows eller noe.

Det andre er dessert som vi spiste etter den obligatoriske gåturen gjennom nabolaget.
Gresskarpay , eplepai og ostekake.

Under er bildet av alle oss unntatt Linnea som tar bildet!

Etterhvert ble vi mette og hjalp til med det som var , og jeg underholdt! Andre slengte seg på og plutselig hadde alle gjort så og si allerede noe.

Da vi kom hjem var vi stuptrøtte, sånn jeg er nå, men skal ta Black Friday fra idag i korte trekk først: det ble en carry-on bag.

Før shopping dro vi innom gardens greia og det var helt nydelig. Så dro vi til et sted med ekstremt spesielle hus uten spiker.

Imorgen drar jeg til Ventura!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits