Ifølge Espen Lind så er livet en roller coaster...

Vel, hadde livet mitt vært som en roller coaster fra Six Flags da hadde jeg nok ikke orket å stå opp om morran' !

Dagen igår var veldig lang og veldig spennende! Altså av den mest utmattende sorten, men det merker man ikke før du ligger i senga.

Caroline var en engel og kjørte meg til togstasjonen kl 08, og plutselig var jeg på vei i et to-etasjers-tog til Six Flags Magic Mountain Amusement Park!
Jeg måtte riktignok bytte tog en gang, og ta buss til en annen buss som gikk direkte til parken, men det gikk da framover og jeg tok alt i riktig retning denne gangen, istedenfor i New York da jeg havnet på feil side av brua..

På bildet over ser du en ranch! Det var veldig spennende å se , faktisk. Det var kjempehøye vegger rundt landsbyen med dører og vinduer ut.

Jeg var ikke alene med å ta toget heller, denne karen skulle i samme retning som meg. Han spurte på spansk om jeg også skulle ta toget, og etter litt forklaring med høyt volum (han hørte veldig dårlig) så fant vi ut at det skulle jeg, og han sa at det var her om noen få minutter.
Mens vi satt og venta hørte jeg (men ikke han) at telefonen hans ringte. Jeg prøvde å forklare så tydelig og høyt som mulig at telefonen hans ringte, men han trodde at jeg ville låne telefonen hans. Jeg tenkte at hvis det var den eneste måten å få han til å se på telefonen sin så måtte jeg vel bare si ja takk. Så jeg fikk den, og så at det var allerede 4 ubesvarte anrop. Jeg ringte opp nummeret og prøvde å forklare damen som svarte at jeg bare hjalp mannen ved siden av meg fordi han ikke hørte telefonen, og om det var en beskjed jeg kunne gi videre. Men damen kunne bare spansk, så jeg sa like gjerne til mannen at det var til han. Og det viste seg at det var kona som lurte på om alt var i orden. De la på og han takket så mye for hjelpa, 'jeg hører litt dårlig, forstår du'.

Jeg kom til Six Flags som et pakkesel med alle tingene mine, og de så litt 'amused' ut da de trodde at jeg skulle drasse på alt dette rundt i den enorme parken. 'Ånei, du! Jeg vil gjerne ha dette i et skap? ' nei vi har nok ikke stort nok skap til deg, miss.' Ansiktsuttrykket skifta seg en anelse etter sparket i ballene -neiida jeg bare tuller. De henviste meg til VIP seksjonen og jeg fikk oppholde kofferten min der uten kostnader.

Parken er kjempesvær!!

Hvis dere tror at jeg gikk rundt i denne parken på egen hånd, så tar dere FEIL! Jeg møtte en gammel (like gammel som meg, men kulere begrep enn ung fole) ørn, Kristoffer! Han er på roadtrip (i skrivende stund til Las Vegas) med 5 andre kjempehyggelige venner, og vi hadde det helt fantastisk til litt etter stengetid!

Meg og Krissern!! Jævli kult at vi fikk til å møtes i California, i i tillegg i en fornøyelsespark!

Da parken stengte akte jeg med Kristoffer og gjengen til UCLA (University of California Los Angeles) der jeg møtte Linnea, verdens koseligste dame. Så ga hun meg en lokal guiding gjennom Los Angeles, så mye å se, føles ut som at jeg ikke har mer plass igjen! Men plass finner jeg alltid , og vi dro faktisk også gjennom strøket der de hjemløse camper for natta. Det var litt av en realitycheck. Klokka var 21 på kvelden, så det var ikke så mange telt enda, men Linnea sa at det kryr av telt på fortauene på natta og til morgenen. De som gikk rundt i gata var armert med enten pinner, (jeg så en som hadde en 'kølle' hengene på hofta) kniver eller til og med pistoler eller andre våpen. Vi måtte låse dørene og ikke se noen i øynene, men for ei gardsjente fra Norge er det faktisk litt viktig å se kontrastene tror jeg. Alle har nok godt av det.
Nok om det: vi så mange fine steder og plutselig sovna jeg i bilen og vi var framme hos Linnea (og Jean som leier rom i huset), og jeg var plutselig i seng.

Én kommentar

Lena Nilsrud

27.11.2013 kl.21:09

Så artig at du traff Kristoffer da! Det blir jo ekstra når dere er så langt unna hjemme :-) Husker vi traff ei Norsk jente i San Francisco, hun hadde ikke sett norske på et år og var helt på tuppa for vi var norske. Kos deg videre på turen Ingeborg :-) Olaf kom hjem på mandag, dem har kjørt gjennom 7 Stater og opplevd mye :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits