Morgendagens planer: six flags magic mountain

Det blir storartet! Jeg gleder meg enormt, ikke bare fordi det er en fornøyelsespark med berg-og dalbaner tusen ganger bedre enn tusenfryd, men også fordi jeg skal møte en kompis fra solør!

Idag har jeg endelig fått kjent på sola i California, den har vært veldig sjenert siden jeg kom. Så plutselig stoppa vinden å blåse og sola turte å titte fram. Det er forsåvidt alt jeg har gjort idag. Blir godt å få litt fart på sakene, merk ordspillet.

Etter at jeg har vært i fornøyelsesparken skal jeg til Pasadena og bo hos ei dame som heter Linnea. Jeg skal få æren av å få være med å feire thanksgiving, noe som jeg er helt ordløs takknemlig for ( da vet jeg hva jeg skal si rundt bordet, pluss en god del ting til såklart)! Jeg vet ikke riktig hvem andre som skal være der, men tror vi blir en fin reservefamilie. Mens jeg er i Pasadena får jeg oppdaget enda en del av California, noe som blir veldig spennende! Etter at jeg har vært i Pasadena drar jeg til Ventura på lørdag, da skal jeg couchsurfe hos en 52 år gammel mann som heter Jim. La bekymringsmeldinger hagle, jeg er klar over konsekvensene. Dessuten har mor, kjæreste og venner uttrykt sine skeptiske synspunkter. Ha litt tro på menneskeheten, for en gangs skyld.

Takk.

PS. Bildet er fra dagligvarebutikken Ralphs, hvor de selger jævli mange kaker, paier, kjeks osv, ihvertfall fram til thanksgiving! Jeg tror Pumpkin pie. (Gresskarpai) er debfleste sin favoritt på denne tiden av året!

Én kommentar

26.11.2013 kl.13:09

Det går nok bra Ingeborg, tror du kommer til å ha det hyggelig på couchsurfing! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits