Norsk turist på ville veier.

Igår hadde jeg den første dårlige dårlige og forhåpentligvis eneste opplevelse med metroen (t-banen). Dels min feil og dels andres feil. Jeg fikk hele tiden ukorrekte retningsbeskrivelser, og når jeg først hadde gått på feil metro og skulle bytte så jeg kom meg tilbake, klarte jeg å ta en metro i samme retning som jeg kom, så jeg endte opp enda mer borti gokk. Det hele var veldig slitsomt, siden jeg hadde en veldig tung og stor koffert (har blitt) på slep, og litt for mye klær på meg siden jeg ikke hadde forenta noe lignende en powerstep time på sats. Man blir veldig frustrert når man spør en om retning, og spør en annen for å dobbelsjekke og plutselig står du med to forskjellige svar. Uansett: jeg kom meg fram til slutt og er igjen hos Dominique!

På bildet av metrokartet ser dere den røde ringen, der var jeg! I Brooklyn når jeg egentlig skulle være på 23rd st på Manhattan.

Men, jeg brukte heldigvis ikke hele dagen på å rote meg bort, var også innom en veldig kjent restaurant i Williamsburg før jeg la meg ut på vandring. Den heter Pies'n Thighs og er veldig Amerikansk-friterende tradisjonell. Jeg klarte ikke bestille den friterende kyllingen, så jeg gikk for en cheeseburger og tøyde grensene mine med å bestille mac'n cheese ved siden av istedenfor pommes frites. Det var veldig godt! Og når jeg først var på en berømt pai-restaurant kunne jeg like gjerne ta en dessert når jeg først var der. Se bildene!

Nå er kl 10 på morgenen og planen idag er å se the Statue of Liberty: Frihetsgudinnen, fra båt! Wohoo!! Gleder meg! Sol idag også!

Imorgen er siste dagen min i NY, på torsdag morgen drar jeg til LA!

Én kommentar

Tine

19.11.2013 kl.16:23

Legg meg gjerne til som venn dersom vi ikke er det :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits