På by'n i Brooklyn

Jeg bor fortsatt hos Stine og Martha i Williamsburg! Eller har jeg ikke nevnt at jeg er der enda? Uansett: nå får jeg oppdaget en annen del av NYC, nemlig Brooklyn. Williamsburg ligger i Brooklyn. Det er litt mer "sketchy", sånn førsteinntrykk messig. Men så bor jeg jo nå med helt to helt fantastiske jenter og blir tatt med overalt med dem, så det er bare topp.

Igår var vi først i New Jersey, nabostaten til NY og shoppa på et outlet senter som heter Jersey Garden. Det lå ca 45 minutter unna og kosta 13$ tur/retur med buss. Utenpå så det ut som en nedlagt, grå fabrikk, menn inni..... Herregud: ENORMT! Så mange butikker, og ENDA billigere enn det allerede er i USA. For norske jenter som er glade i å shoppe er det altså himmelen å komme hit, men for meg som kommer med en praktisk trille/bære-koffert, var det også et hint av ren skjær tortur.

Etter at vi hadde løpt som ville høns med poser som vinger og kommet oss anpustne tilbake til bussen bar det hjemover for å lade batteriene. Ikveld var det duket for intimkonsert med Mary Lambert. Hun er en kjent (ihvertfall i NY) sangerinne som har en fantastisk stemme og en imponerende innlevelse i tekstene hun skriver. Hun har også en del dikt som hun framførte iløpet av reportoaret sitt som man sitter måpende etter at man har hørt dem.

Konserten var altså helt utrolig bra, men kvelden var fortsatt ung kl 01, og jeg hang med jentene til ei venninne av dem på et utested. Vi dansa i tette folkemengder til RnB og koste oss til vi var i seng ved 04tia.

Jeg må også innrømme at det ble en cheeseburger på mcdonalds, måtte jo sjekke om den var bedre her enn i Norge. Og den var helt vanlig, så kan ikke si at kaloriene var verdt det. Men hey - er jo i NYC!!

Og en siste ting, den gule sleng buksa Martha har på seg, den var mor sin! Dagens funfact!

Nå skal vi på en vintagebutikk og spise muffins!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits