Finnes ingen bra nok overskrift

Woooow.


Etter en lang flytur (fyfaaaader for et fly, tror det het dreamliners eller noe, egen tvskjerm, ubegrenset underholdning og fantastisk service ), litt hodepine og en passe vrien sikkerhetsvakt som uttrykte sin tvil på ei blond jentes couchsurfing, kom jeg meg omsider inn i en gul cab -retning Manhattan.

Det kom ikke som en overraskelse at taxisjåføren snakket som en foss så fort jeg viste min interesse for å prate. Det var en fantastisk mann i 30årene som kjørte meg raskt og trygt fram gjennom Queens og inn til sentrum. Da jeg sa hvor jeg skulle og at jeg ikke kjente han fordi det var gjennom couchsurfing ble han bekymra og fortalte meg gjentatte ganger at jeg skulle passe på meg selv og være forsiktig. Da vi var framme ga han meg like gjerne nr sitt og sa at hvis det var noe han kunne gjøre for meg, feks kjøre meg tilbake til flyplassen hvis det endte dårlig, så var det bare å ringe! Takk Lenny, men ingen fare.

Jeg og Jason, min host til idag, bestilte chicken tandori på døra og snakket til sene timer. I skrivende øyeblikk er han på jobb og jeg har leilighet og nøkkel for meg selv til ikveld. Med andre ord: livet er jævli bra i noen timer til, that's for sure!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits