Ikke bry deg om chicfactorys fortid.

Jeg hadde lagt bloggedillan på hylla og glemt alle fantastiske outfits og på-skolen-innlegg. Sakte men sikkert slapp abstinensene og jeg ble sakte en sikkert kurert. Så ble jeg etterhvert 21, og allerede før dette hadde jeg bestemt meg for å dra på en utavdegselvopplevelsestur til USA, sånn bare for gøy.
Etter enorm etterspørsel (vi snakker mange tusen fans) av oppdateringer har jeg bestemt meg for å ta i bruk denne lettvinte måten å dokumentere alle mulige sprell. Det vil si så lenge jeg finner tid og sted til å ta for meg disse. Det blir et par tre lange flyruter, hvor jeg ser for meg store muligheter for å gi et lite vink. Vær forberedt på en roman i flere deler eller mange meningsløse noveller.

Nå står jeg forresten på gardemoen. Har venta i tre timer på at innsjekkingssystemet skal ta imot meg med åpne armer, og nå er det endelig bare et kvarter til omfavnelsen. Du merker sikkert en viss ironi her, og grunnen kan jeg si en annen dag. Er ikke riktig i humøret til å ramse opp hvor forferdelig sjeleløs en konduktør kan være akkurat nå.

Legger ved et bilde av meg selv før jeg går ut av kollektivet idag formiddag. Blandede følelser kan man trygt si. Prøver å minne megselv på at det bare er for fem uker, men jammen skal det oppleves en god del iløpet av det tidsrommet også, alene, vel og merke.

5 kommentarer

Lena Nilsrud

12.11.2013 kl.20:28

Har deg i tankene Ingeborg, tenkt på deg i dag. Flyet til Olaf lettet fra Reykjavik kl 18 norsk tid, samme som deg fra Gardermoen, så dere er på vei i samme rettning i hvert deres fly. Litt pussig!! De lander i Washington, og deretter flyr de til Dallas :-) Kos deg! Sikkert noen spente hjemme. Skal nok følge deg på bloggen.

theresekristina

12.11.2013 kl.21:46

Så spennande! Gleda meg til å følge med :)

Ingeborg

13.11.2013 kl.14:28

Lena Nilsrud: Nesten litt rart at jeg ikke så han, for jeg var på gardemoen veldig tidlig! Så koselig at du tenker på meg, har det helt toppers! :-)

Ingeborg

13.11.2013 kl.14:28

theresekristina: ja, gjør det! :)

Lena Nilsrud

13.11.2013 kl.21:52

De reiste fra Gardermoen kl 14 i går .

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits