Det er mye man skulle ha sagt

Når et skoleår snart er over og nye spørsmål om framtiden dukker opp, husket jeg at bloggen min, den har sin historie å by på. Det er en god stund siden oktober nå, men fokuset mitt har vært helt andre steder enn nettopp her. Tankene mine derimot har gått innom bloggen og skrevet ned ditt og datt, for hånd, i dagboken min. Den har nok vært en fin erstatter, for jeg merker en liten avhengighet i det å få ting ned på papiret. Dessuten er det nok litt terapi for meg når det er mye som er på gang! Det er et tips til alle sammen. Dagbok er undervurdert, og det er ikke noe galt i å sortere litt før man sovner i loppekassa. Plutselig finner man for eksempel ut ting når du reflekterer med venner og familie. På samme måte reflekterer du med deg selv når du skriver. Dypt, men sant.

Solbakken har vært så fantastisk. Om en måned er eventyret snart over, og tiden vil vise om jeg kommer tilbake for et andreår. Dere skal få vite at jeg har hatt en stor utvikling og mange åpenbaringer. Fått sterkere personlighet og selvinnsikt. Du vinner på å gå et år på folkehøgskole, ihvertfall på Solbakken. Jeg kom videre til andreprøve på Kunsthøgskolen i Oslo i skuespillerfag, og selv om jeg ikke gikk videre til siste, fikk jeg stor motivasjon for å ikke gi opp.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits