store stygge verden, lille trygge solbakken

Jeg har en mini regel som sier at så lenge jeg blogger før klokka blir 00 er det greit. For da har jeg liksom blogga på den dagen, og slipper å se på bloggen at jeg "ikke" skrev en dag.

Så til dagens hovedsak. Jeg har vært på første øving til musikalen jeg er med i som skal settes på på Chat Noir i mars. Mor kom og henta meg på skolen og ble med til Oslo, var godt å prate med henne og se henne igjen. Rart følelsen av at unga vokser opp. Eller, når jeg tenker på det, så tror jeg at jeg alltid kommer til å være ei 14 år gammel jente som fortsatt stønner over dritdårlige innspill i diskusjoner men likevel elsker omtanken og engasjementet. Nå har jeg nevnt mor, så burde si noe om far og. Kanskje til og med bror, men vi får ta det en annen gang..


TYpisk oss.. Her er vi på en parkeringsplass med take-away peppes pizza. Godt lell! :)

Øvingen begynte med informasjon. Deretter en oppvarming som ga meg bakoversveis og videre koreografi innen de fleste sjangre jeg er ganske rusten i, i skrivende stund. Vi sang også litt i kor, men til tross for at det burde være her jeg følte meg mest trygg ble jeg fortsatt ikke helt imponert av meg selv.

Det er rart å komme til nye miljøer, med forskjellige lærere og studenter. En eller annen gang må man vel føle seg god nok? Jeg finner en trøst i at jeg bare er 18 år, og artister opptil 50 sier de fortsatt ikke er tilfreds med egen innsats. Det vil kanskje si at jeg har mange år til å føle meg god nok på. 

På den andre siden er pågangsmot det beste å møte nye utfordringer på. Hvordan skal du ellers klare å strebe deg til en plass på skole neste år? Det er kanskje en stor og stygg verden utenfor en trygg folkehøgskole, men en eller annen gang får man nok en følelse av selvsikkerhet. Dette skal jeg klare, liksom.

Én kommentar

Linda - numbah 1!

31.08.2011 kl.00:11

haha, fint bilde :P

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits