eksamens lesing!

Imorgen har jeg eksamen i sosialkunnskap, så nå sitter jeg og sjekker hva slags kilder som er viktige. Anbefaler alle som har eksamen i sk om å delta i gruppen "Sk eksamen 2011" på facebook. Masse nyttig informasjon der!

Dagene går så fort nå!! Det er ikke lenge til sommerferie, selv om jeg allerede føler at vi har det. Det er så mye fri og kos om dagen at jeg nesten glemmer at jeg fortsatt går på skolen.. Har ikke hatt nett da, så har vært litt vanskelig å blogge. Men nå er det tilbake, selv om det ikke er helt toppers hastighet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits