Bilder fra adam & eva jubileum-show!

Hey guys!

Tenkte å fortelle dere litt om adam & eva showet jeg gikk for igår. Har liksom ikke sagt så mye i det siste.. Jeg ble spurt av ei som heter Thea, som går på Adam og Eva skolen om jeg ville være hennes modell for adam og eva jubileumet de skulle feire i går. Hun sa såklart at det ville bli mye endringer på håret, og siden jeg over lengre har tenkt på om jeg vil gå litt rødere så passet det ganske bra. Før jeg farget det rødt var det veldig tydlig rødt skjær i underhåret og etterveksten, og selv om jeg i hele mitt liv har vært mørk blond, har jeg altså blitt litt kobber aktig i fargen, sånn dere ser meg på bildet fra innlegget 23. mai. Den fargen er mye kjedeligere enn den jeg har nå, det er helt sikkert! 

Showet var ganske stort, og da er det ekstra stas å bli spurt om å få være modell. Selv om jeg bor 2 timer fra oslo var ikke det noen særlig hindring, siden jeg fikk bo hos frisøren min! :) Så jeg grep muligheten, og her sitter jeg med nytt og ikke minst SUNT hår! Dessuten, om jeg ikke er fornøyd, så vokser hår ut igjen. Men jeg hadde nok ikke klipt meg så kort hvis jeg ikke hadde blitt med på dette showet! Moro er det uansett å finne ut av hva man liker å ikke!

Vi ble delt inn i forskjellige merker, Moods of Norway, Fam Irvoll og Camilla Bruerberg. Alle jenter gikk for Fam Irvoll, mens guttene gikk for Moods og Bruerberg. 

Alle jentene:

Meg i blå kjole og oransje strømper

Alle gutta:Bildene er tatt under generalprøven, derfor er det lyst og ingen mennesker rundt! Moods gutta sto i gangen og var "vakter". Var helt stappa under showet! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits