mor: "hauf, nå glemte jeg jan thomas igjen!"

Har ikke jeg verdens kuleste mor? Både jeg og mor digger Jan Thomas. :) Personlig skjønner jeg ikke hvorfor så mange har noe imot han. Hva har han gjort galt? Det eneste han gjør er å tenke positivt og optimistisk. Han har definitivt lært av amerikanere! Vi i Norge har så lett for å bli overfladiske og ikke er glade på andres vegne. Hvorfor må det være sånn? Uansett, Jan Thomas er en livsnyter, og for det er han et forbilde!

Idag er det fredag, og det betyr tv-slave-dag. Lurer på om det går noen bra filmer idag. Noen som har noen forslag?

Nå har jeg trent hver dag i en uke, og jeg merker faktisk at jeg begynner å få litt overskudd! Mer energi, og jeg føler meg veldig bra. Føler meg sterk, faktisk! Så jeg skal fortsette med dette ihvertfall i 3 uker til. Så får jeg se hva som forbedres!

 

Én kommentar

zena zuza

18.03.2011 kl.14:52

Digger Jan Thomas, he cracks me up.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits