"litentissemann@hotmail.com ønsker å bli venn med deg"

HVEM ER DU?!

Jeg har begynt med lekser, faktisk! Men så sitter jeg samtidig og venter desperat på mail... Så kom jeg over hvem som vil bli venn med meg på messenger. Og her var det mye rart. Blant annet han som heter det som står i headlinen. Greit at du har kanskje liten tiss, men helt ærlig. Altså HELT ærlig, så bryr jeg meg ikke. Kunne du ikke sagt at du het stortissemann@hotmail.com istedet, så hadde jeg ihvertfall tenkt litt over det. Neida, dere som beskriver kjønnsorganet deres i mailadressen deres får rett og slett ikke være venn med meg. Hvis du heter zeropointprogeny@hotmail.com skal jeg derimot vurdere det, noe jeg har gjort siden 2. desember 2010.

Nå driver jeg med buddhismen, og det er så lett at jeg ser på bilder av øynene mine, så jeg får litt dårlig tid til å gjøre dem ferdig. Må si jeg savner å sminke meg og ha på meg løsvipper. Men.. Jeg vil være i top-shape neste gang jeg skal på en photoshoot, så da får dere bare vente! Så det så!


Én kommentar

Heidi Nathalie

17.03.2011 kl.19:35

WOW fine bilder

Haha, sånt er irritereende

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits