trening og shopping

Jess, etter en alvorssamtale med modellmamma har vi blitt enige om følgende: Trene, sove og drikke masse vann! Så skal vi se om en måneds tid hvordan ting er. Det handler om å endre vanene sine litt, og se på ting mer som en jobb. Jeg må innrømme at jeg har gått rundt i en boble hvor jeg ikke har tatt dette modellivet som en jobb, men heller bare noe som er morsomt å drive med. Hvis jeg en gang får sjansen, og tid og sted passer bra, så burde jeg ha skjønt alvoret med dette. Sånn det ser ut nå setter jeg meg ikke på første fly, og det er vi enige om. Jeg skal prøve ut en annen drøm først, gå på Solbakken fhs og utnytte tiden der maksimalt. Jeg skal bli flink!

Så skal jeg bruke gavekort på kremmertorget idag! Prøve å finne masse jeg virkelig TRENGER, og ikke sløse bort gavekortene.. Kanskje det blir litt basic plagg. Sånne enkle klær blir det liksom til at jeg ikke gidder å kjøpe.. Så nå har jeg muligheten. :)

 

Vi snakkes ikveld! Har fått bloggfeber, så dere kan regne med mange innlegg framover. Og bilder!

Én kommentar

Lena Marie

11.03.2011 kl.14:20

Hørtes bra ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits