jeg fant veien tilbake

- både på godt og vondt.

Skal jeg sitte her og stenge meg inn i blogg-bobla? Det er så fint der, rolig og morsomt med forskjellig inspirerende og ironiske tekster. Og bilder! Men så befinner jeg meg i et klasserom hvor læreren prøver å snakke om menneskerettigheta og velferdsstaten. Han er inne i innledningen, han. Skriver så krittet brekker.. Haha! Kunne stått noe annet morsomt;) ehe Og da er det vanskelig å konsentrere seg. Jeg er likevel flink til å late som at jeg følger med, og ikke minst det å forstå. Men noe mer røper jeg ikke.

Revyen gikk bare helt sinnsykt bra. Vi har fått strålende kritikker, stående applaus og fulle saler hver forestilling. Vi klarte det! :) Dere som gikk glipp av forestillingen kan kjøpe film, kontakt meg på mail hvis det er interesse for det.

Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett pga revyen, all øving OG sykdom. Lå syk i fire dager før premieren.. Kjipt. Men det gikk da greit, så ikkenoe mer å si om det! Takk til alle som kom og så på oss!

På onsdag skal jeg til Oslo på casting. Har gått for denne designeren en gang før, i fjor høst. Var utrolig moro! Så håper at jeg får gå en gang til.

Én kommentar

jassika

08.03.2011 kl.14:18

Lyst på gratis sminke/gavekort fra H&M? :D

Trykk på linken, lag bruker og samle poeng så vil du på ett gavekort på H&M!

Kjempefin måte å få litt penger på! Da slipper du å betale så mye for det du har shoppet for.

Gavekortet er på enten 150 kr eller 250 kr, som du får portofritt i posten. Bra ikke sant? Så kom igjen og start nå;)

Det er 100 % sant!

Link: http://www.gratismakeup.no/?r=57670

Dessuten kan du også være med i en konkurranse hvis du ikke vil være medlem, der kan du vinne et gavekort til møbler på 10. 000,- det er 100 % sant det også :P

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits