med rosen kommer risen

Eller var det motsatt?

Jeg er oppe i et statistisk høydepunkt for bloggen min om dagen, og jeg skjønner godt at det er mange som liker det jeg skriver/bildene jeg legger ut, og mye sannsynlig mange som ikke liker det. Og det er greit det, jeg må tåle litt, bare det ikke blir så mye som fikk selveste voe til å slutte. Når jeg først får en negativ kommentar er det også morsomt å fortelle dere andre lesere om den, slik at personen som kommenterte for det første:

1. får oppfylt ønsket sitt om å få litt gratis pr, selv om h*n er anonym, eller heter lol

2. kan evt le litt og fnyse av at jeg tar det opp

3. .. vet ikke jeg? Er det flere positive sider ved å kommentere både anonymt og frekt?

Kanskje det får deg til å virke mer verdt, siden jeg nevner deg. Men hey, jeg skal ikke si noe mer nå. Kan bare ikkenoe for at jeg blir litt provosert? Shit, det var den siste fordelen, i guess!

Såå.. hvordan skal vi lette stemningen litt etter kveldens nedtur?

Dra på fest?

Eller ta en busstur..Eller loke på vgnett.Mye rart en kan finne på!

Jeg tror jeg lar sånt prelle av meg jeg, så jeg kan gå og legge meg! :) God natta!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits