ting jeg vanligvis glemmer

Hei hei og god morgen god morgen!

Hepp hepp!

RIIISE AND SHIIINE EVERYBODY!!!!

Det er klart for photoshoot nr 2! Håret er vaska, tenna bleika og magen trimma. Neira, litt spøkfull/spøkefugl eller hva det nå heter, på morgenen!

Når jeg hører på Veronica Maggio, som jeg gjør nå, kan jeg bare ikkenoe for at jeg blir ekstremt happy og lykkelig for at jeg lever. For du har jo faktisk mange grunner til å være happy. Bare det å få være nordmann er en av dem! Er du klar over hvor heldig du er? Okei, mor di maser, du har lekser å gjøre, du må øve på band/korps/fotball/sjakk/golf/ballett/ whatever... du må på jobb/trene... altså. Get the point?

Det var dagens .. pris_deg_selv_lykkelig_boost!

Når jeg satt på bussen på fredag på vei til oslo, skrev jeg et innlegg på mobilen min som jeg glemte å poste. Det er her headline kommer inn i bildet. Dere skjønner,

nå som jeg vanligvis er på reisefot kom jeg til å tenke på hva jeg pleier å glemme når jeg skal bort. Siden jeg av ren uavane oftest venter med å gjøre noe til jeg får det travelt, er det ikke annet å forvente at jeg glemmer minst en ting. Jeg vet ikke om dere synes at tannbørste er noe som burde huskes på, jeg er ihvertfall ikke så nøye med den. Så ja, i skrivende stund sitter jeg på bussen med alt annet enn en tannbørste i kofferten. Det andre som gikk i glemmeboka var busskortet. Jeg priser meg selv glad for at jeg er flink til å handle på salg, og oftest kjøper det billigste alternativet på matbutikken. De 87 kronene jeg derfor måtte betale har jeg egentlig tjent opp for lengst! Videre har jeg ingen tredje, savnet gjenstand, og jeg håper at det forblir sånn. I de siste minuttene før jeg lokket kofferten hadde jeg slengt oppi alt fra pc til lader, til skolebøker.. Sokkene mine derimot, de ligger i veska.

[Fant ut at jeg hadde glemt selve I-poden, men øreproppene -de husket jeg!]

Have a niiice day, people! :D

2 kommentarer

Heidi Nathalie Hovland

20.02.2011 kl.11:17

Ha en fin dag!

Veronika Hansen

20.02.2011 kl.11:42

kos deg på photoshoot! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits