hva vil det si å være snusfornuftig?

Dagen idag har gått ganske fort faktisk! Har hatt det så bra! Sitter fortsatt med krøller i håret, svart sminke og løsvipper! Og sånn har jeg vært siden kl 09 idag tidlig:)

Vet ikke riktig hva jeg skal si.. Var på oslo s kl 08:30, dro til location, ble sminka, tatt bilder til ca kl 16, chilla på Grünerløkka til ca kl 18, dro hjem til sandvika og spiste chicken tandori, og nå skal jeg snart dusje!

Da jeg skulle hjem tok jeg trikken til utenfor oslo s vet dere? Og da jeg gikk gjennom folkemengden med både oppegående og.. vel ikke fullt så oppegående mennesker ble jeg plutselig spurt om jeg ville kjøpe hasj. Jeg takket ja og betalte kr 5000, dro hjem og dopa meg. KØDDA!! hehe, du gikk rett på den, ja? Altså, det var noen som spurte meg, men jeg hadde allerede gått forbi og tenkte det var dumt å snu. Angrer ikkenoe på det i ettertid egentlig. :) Da jeg skulle ta bussen fra Sandvika spurte jeg først om den gikk dit jeg skulle. Så svarte han: "Siden det er deg så gjør den det." Og jeg svarer: "Åh! Takk!" Så sier han: "Neida, den går dit uansett da.." Så sier jeg: "Åja, jaja! Gjelder denne billetten?" (rekker han en billett fra forrige busstur) jeg fortsetter: "-Si ja!" "Jaja, siden det er deg da!" Så jenter der ute; bruk sjarmen! Den kan faktisk gi dere økonomiske fordeler ;)

Så til kveldens headline: Hva vil det si å være snusfornuftig? At du snuser istedetfor røyker? At du er skikkelig forsiktig fornuftig? Jeg har ikke googla ordet altså.. SÅ google i vei!

Én kommentar

Remi Pedersen 

19.02.2011 kl.22:13

Jeg snuser fast, har gjordt det i 3 år og elsker det ;)

Men selvsagt, det er jo ikke så veldig fornuftig men..

Jeg kjøper jo ikke snus i Norge siden det er så dyrt, men bor jo bare halv time unna Sverige så går fint å kjøre dit for snus.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits