så er jeg her en liten stund igjen!

Russerevy... :) Det er det som tar tiden min om dagen. Nå må jeg skrive 2 sider engelsk og lese til rettslære prøve . TIL IMORGEN! ....

Forresten, jeg har takket ja til Solbakken fhs! Jeg kom ikke inn på Romerike. Ble ganske skuffet, men sånn er det. Det var 7 plasser, og 150 søkere. I tillegg har de 50/50 gutter og jenter, og helst rundt omkring fra hele Norge. Så prosenten min var altså ganske liten. Men nok om det! Jeg har kommet inn på en skole som jeg også søkte på, og som jeg tror blir super! :)

Det har skjedd lite siden sist, bortsett fra at jeg har øvd på revy har det gått i skole. Snart er det premiere også!! :D Gleder meg så utrolig mye!

På fredag stikker jeg til Oslo fordi jeg skal på photoshoot på lørdag! Gleder meg til det også:) Dere får se resultatet her på bloggen!

4 kommentarer

Lena Marie

16.02.2011 kl.20:32

Gøy med revy da ! :-D

Camilla Monsen

16.02.2011 kl.20:37

Så moro! Hvem skal du på shoot med? : D

Ingeborg

16.02.2011 kl.20:55

Ole Martin! :)

Ingeborg

16.02.2011 kl.20:57

Ole Martin! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits