hjelp, jeg er tjenestedyktig!

Idag var jeg på sesjon! Og dere leste hvordan det gikk: jeg er altså god nok for forsvaret. : ) Spennende greier. Skulle ønske jeg ikke hadde andre interesser enn forsvaret, slik at jeg kunne utdannet meg her og tjent bra med penger helt til jeg ble gråhåra , slik.. 34 år. Neida. Hele greia hørtes ut som ironi, men helt seriøst, så kunne jeg tenkt meg å være med i forsvaret. Når jeg svarte på sesjon 1 var jeg veldig motivert, og hadde lyst, men siden jeg nå har fått andre planer, frister det mer med folkehøgskole og drive med det i et år først. Så får vi se om jeg vil søke meg inn om et år. :)

Det eneste som var litt skuffende med dagen var nok at jeg fant ut hva slags uniformer dem hadde. Jeg trodde de hadde noe liknende det jeg hadde på meg her:

 

Men neida.

 

Så etter hvert dro jeg hjemover og nå ligger jeg i senga for å "kvile mæddan", hvis du skjønner hva jeg mener?

Én kommentar

Sindre

08.02.2011 kl.18:43

Søk deg heller til befalskola enn å reis i førsteganstjeneste.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits