et døgn har for lite timer

Men likevel er det kanskje greit at det går framover også?

En dag med utdannings-messe og studieorientering skal jeg si har gjort godt for framtidsplanene! Hittil har jeg tenkt folkehøgskole med musikk og teater først, og deretter til England i 3 år eller høgskole i Norge i 2 år + England 2 år.

Synes det er sykt vanskelig å velge mellom alle studiealternativene vi har idag! Jeg skal jo ikke studere hele livet heller? Og hvor lenge er det egentlig normalt å studere? Dette året fyller jeg 19, og etter et år på folkehøgskole er jeg 20. Så er det utlandet/høgskole i 3-4 år. Så er jeg 23/24.. Og så da? Da må jeg liksom begynne å finne ut av ting. Om jeg i det hele tatt liker det jeg begynte med har jeg ingen anelse om nå.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. Follow me on instagram: ingebokka

Kategorier

Arkiv

hits