jeg vil jo for all del ikke at dere skal glemme meg!

Det er alltid moro å høre noen snakke om bloggen sin. I går, etter at jeg hadde fått tilbake en prøve jeg hadde fått 6- på, og satt og venta på at jeg skulle hjemover, snakket vi om blogging. Det er visst mye bedre at jeg legger ut et bilde uten tekst enn at jeg ikke legger ut noe i det hele tatt. Så hadde jeg vært hjemme nå hadde jeg nok antakeligvis lagt ut et bilde, uten noe tekst. I skrivende stund sitter jeg på hytta med en stor tekopp og marsipan. Vet ikke helt hvorfor jeg fikk dilla på julemarsipan ETTER jula. Men det har jeg altså fått. Så jeg svingte innom rimi og kjøpte DEN store grisen. Det viste seg at det var det smarteste jeg kunne gjort den dagen, siden det tok meg en liten time ekstra å komme opp hit. Ganske flaut, ja. Etter å ha vært her 1000 ganger før, fant jeg ikke veien. Slapp av, jeg har ikke blitt senil. Jeg har bare fått førerkortet. I tillegg kjørte jeg mens det var mørkt.

Hadde også koselig besøk!
Om dere lurer på om Budor er et populært sted svarer jeg med glede! Jeg har et bilde for å bekrefte det hele. Jeg antar at dere er enige med meg i at et sted MÅ være populært, når et sted midt i ?skøvven?  har flere besøkende enn biblioteket midt på Flisa. Eller i Våler, da. Så ja, Budor er populært!
Skitrekket er kanskje ikke det største, men du kommer opp, og du kommer garantert ned igjen. Vi har skogsløype, terrengløype og rett-ned løype. Helst foretrekker jeg rett-ned-løypa. Siden jeg har kjørt carving uten staver ganske lenge, og først NÅ oppdaget at det ser helt forferdelig latterlig ut, burde jeg nok holde dette for meg selv og late som ingenting mens jeg finner et par staver. Det som er praktisk ved og ikke ha staver, er at jeg slipper å stikke ned andre, miste dem i skitrekket og kan kjøre i skogen. Poenget mitt med at jeg derfor helst foretrekker rett-ned løypa er at jeg at da kan lære meg å holde armene mine inntil meg, siden stavene tar oppgaven alene.

Fy for et langt innlegg. Jeg burde skrive blogginnlegg i word oftere!

(skrevet lørdag 22. jan)

 

2 kommentarer

Remi Pedersen

23.01.2011 kl.18:57

Det siste bilde va sikkelig kult!

Sindre

24.01.2011 kl.11:01

Can't wait ;)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits