on the road again!

har sittet sikkert i over 6 timer på buss til sammen idag. Glad for at jeg ikke kjørte selv! Glemte å ta med I-pod, så er utrolig at jeg overlevde:p hadde heldigvis med et magasin, og når jeg ikke leste så bare sov jeg:)

Jeg får ikke svar om jeg har fått jobben eller ikke før om noen dager, så dere får vente like spente som meg! Hadde vært så utrolig morsomt, men vi får se. Det er umulig å tolke hva de synes og mener om deg. Når du kommer inn er de veldig nøytrale, så du må holde maska! :) Men det er bare gøy synes jeg! Får så adrenalin-kick når du skal gå, og hvis du føler at du gjør det bra så er det skikkelig lett å få store forhåpninger. Så det viktigste for meg nå er å bare tenke at jeg er glad for at jeg dro, og håpe på det meste. Uansett så var det verdt erfaringen!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits