BUSTED

Dere må skjønne at jeg, Ingeborg, som lever på en gård omringet av bønder og annet puket, har vanskeligheter for å holde fast i en glamorøs hverdag, spesielt på dager som denne. Fri fra skolen, alene hjemme med mor og joggebukse som antrekk. Det kommer raskt kommandoer her og der, og plutselig er jeg forandret til en hverdagslig 18-årig  trygdesnylter med sansen for rølpefester og jhon deere. Men jeg er jente!! Likevel setter jeg på potetene og slenger fiskegratengen i ovnen og tar på meg fars-utejakke. Jepp. For jeg skal hente ved!!

Så der går jeg, ut og inn døra med ved opp til ørene, rød nese og ugredd hår. Så jævli sexy. Ikke nok med det, idet jeg skulle laste meg med siste vedlass kommer det bil mot gården (kan se den på lang vei), og jeg tenker yes! nå ser far at jeg gjør noe nyttig! Men neida, det var en jaktbil med en stakkars jakter som ble offer for et urovekkende syn av en fortvilet tenåring, briller på nesa og fars boblejakke. Jeg vet ikke jeg, han må ha sett at jeg prøvde å hilse, selv om armen hadde nok med å holde veden stabil. En helt vanlig dag på gården.


2 kommentarer

ellevetrettisju

08.12.2010 kl.15:11

Aw, søt hund:)

Hørtes mer ut som meg D;

Hanne Bættn

10.12.2010 kl.23:48

Haha, herlig! :-D Moro hvor lite man bryr seg når man er hjemme på landet, for så å bli dritflau når en stakkars utenforstående plutselig kommer på besøk! Alltid like morsomt å måtte åpne døra i morgenkåpe, nydusja og jævlig for å fortelle den stakkars karen på døra at mamma og pappa ikke er hjemme... :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits