litt søndagsblogging kun for dere

har egentlig ikke hatt så mye tid til å blogge før nå, dessuten blir det ikke mye bra ut av tvangsblogging.

Jeg har trent både fredag og i kveld. Skikkelig deilig , føler meg så fresh! Ellers har jeg kjørt alt for mye bil, så mye at jeg har holdt på å kjøre diesel-tomt igjen. Jeg har også opplevd at man burde ikke slappe av i bilen før du har parkert. Jeg var praktisk talt på gården da to elger løp foran bilen. gøy på landet

Jeg klandrer ingen elger eller rådyr eller hva det måtte være, det er jo vi som ødelegger hjemmet deres.:( mennesker er så ego.

ting går i ett, som dere sikkert har forstått! bloggen har like mye av og på svingninger som jeg har.. det er snart juleball til og med, har så lyst til å vise dere hva jeg skal ha på meg, men tar ikke sjansen, jf 3paragraf andre linje.

Det er masse dans også, + sang! det er julekonsert for våler kulturskole den 15. og danseforestilling den 14. så vet dere det! nå MÅ jeg øve. er mye rart i to sko.

 

 

Én kommentar

Lizbeth Osnes

05.12.2010 kl.23:19

Hvorfor tar du ikke sjansen på å vise? Hehe, skjønte den ikke :p

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits